Nu kommer det andra inlägget om det jag tyckte var viktigt att ta upp på bloggen,känns med som om det är oroväckande som det andra inlägget under.

Detta handlar om det ni nog läst innan på min andra blogg,och om det många bloggare skriver om framför allt Nellie Berntsson.Ni kanske har listat ut det nu?Japp det handlar om mobbning,nätmobbning och utanför nätet.

Igår skrev jag ju ett inlägg om träning,och det är många i min klass som läser min blogg.Det är en kille som sa att han hade läst det inlägget och han sa så här till mig:

-Din häst är ju så tjock,så varför tränar du inte den så han blir smal?Istället tränar du dig själv på hästryggen.

Så sa han till mig.Självklart blev jag ledsen och väldigt arg.Fattar inte hur han kan stå och säga så.... så jag sa till han att han är inte tjock,han är i normal vikt för hästar och i bra form.Det är för att jag och min familj har tränat upp han så han ska må bra.När jag rider gör jag det för min häst,han ska må bra.Visst jag gör ju det för att det är kul och jag älskar det.Men det handlar inte om mig i detta läget utan om hästen.

Så jag fattar inte varför man ska vara taskiga mot folk.


Nu angående nätmobbning.
Nellie Berntsson,Misslisibell m.m får hatkommentarer typ varje dag.Men dom gör ju inget fel.Dom gör det dom tycker är kul,dom trycker inte ner någon annan dom har fötterna på jorden och är schysta .Det dom gör är att ha kul.T.ex Misslisibell gillar att sminka sig,gör fina roliga videos och blogga.Hon gör inget som sårar folk.Men endå får hon hatkommentarer.Gillar ni inte henne,kolla inte då.Vad är det för mening lixom ni tjänar INGEN TING PÅ DET . Så snälla va schysta på nätet.om ni tror att ni kommer högre upp för att ni skriver hatkommentarer tror ni helt fel.

Kolla på detta videoklippet av misslisibell ,do it now!

Om ni inte vill se hela,spola fram till 01:18