Vill bara ta upp en rött viktig sak på bloggen,eller två egentligen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja..
Men det första är.Alla ni vet väll vem Awa är? som van x-facor.Hon hade lagt ut en bild på insta där hon skrev att hon tränade.Hon fick jätte måna oroväckande kommentarer,t.ex att några skrev:
Du behöver ju inte gå ner i vikt,varför tränar du då?
Jag vet inte om hon har svarat på dom,men jag tycker det var en oroväckande kommentar,och väldigt märklig.Jag menar såklart man kan träna och man är smal,då gör man ju det för hälsan och att må bra ,kondis m.m
Om man behöver gå ner i vikt och tränar,visst det får man ju.Men om man inte behöver och träna,då tycker ni nej det går ju inte du behöver inte bli smalare.Men träning handlar inte bara om att bli smal,den handlar om så mycket mera.
Att få mera muskler,bra kondis,bra hälsa och att må bra + att det känns sjukt skönt när man tränat.

Så en fråga,varför tror ni att man ha gympa i skolan om man är smal :O?


Inlägget blir allt för långt om jag tar upp den andra saken,det få bli imorgon.Just sayn det blir det långt inlägg imon om en viktig sak som också är oroväckande.

Ja men nu ska jag sova,god natt